QSE – Kvalitet, Arbejdsmiljø og Miljø

Hos Tønder Forsyning er vi certificerede inden for Arbejdsmiljø, Miljø og Drikkevandssikkerhed. Det betyder, at vi kontinuerligt arbejder på løbende forbedringer via vores Ledelsessystem, og at vi udover lovgivningen, forpligter os til at følge høje, internationale standardkrav.
 
Vi har følgende certifikater:
 
ISO 22000 Drikkevandssikkerhed   
ISO 45001 Arbejdsmiljø   
ISO 14001 Miljø   

 

Tønder Forsyning certificeres årligt af  DNV-GL.

Standarder1
standard2

At vi har certifikaterne, forpligter os til at følge kravene år efter år, så både vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere kan se og mærke, at vi yder en ekstra indsats som virksomhed.
Når vores samarbejdspartnere arbejder for os, er de forpligtet til at overholde de samme regler som vores medarbejdere skal overholde.
Vi er stolte af vores certifikater og meget stolte over, at vi gør en ekstra indsats!

Politikker

Personale- og arbejdsmiljøpolitik

Tønder Forsyning vil være en attraktiv, inspirerende og rummelig arbejdsplads, med fokus på både et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, både for vores medarbejdere og eksterne samarbejdsparter.

Læs hele vores Personale- og arbejdsmiljøpolitik


Miljøpolitik

Tønder Forsyning er et offentligt ejet multiforsyningsselskab inden for Vand, Spildevand og Affald. Vores anlæg og aktiviteter er en vigtig del af et moderne samfunds infrastruktur, og vi er bevidste om, at vores aktiviteter har stor indvirkning på det omgivne miljø, og i særlig grad lokalmiljøet. 

Læs hele vores Miljøpolitik


Fødevaresikkerhedspolitik

Tønder Vand A/S er et selskab under Tønder Forsyning A/S der er 100% ejet af Tønder Kommune. Vi har indvindings-, behandlings- og distributionsanlæg i Højer, Tønder, og Løgumkloster. På Rømø har vi kun distributionsanlæg da vi køber vandet af Skærbæk vandværk.

Læs hele vores Fødevaresikkerhedspolitik