Den lille grønne pose

Alle husstande har fået nye poser til madaffald i juni

Alle husstande modtog fire nye ruller med poser til madaffald i forbindelse med en tømning af mad- og restaffaldsbeholderen.

Det er vigtigt at man kun bruger de udleverede grønne poser til madaffald, så skraldemanden kan se at beholderen er korrekt sorteret. Hvis beholderen vurderes fejlsorteret får man en fejlseddel af skraldemanden.

Poserne kan byttes

Alle husstande modtog poser i standardstørrelsen, da vi ikke ved, hvem der har byttet til den større størrelse. De nye standardposer er ca 5 cm længere end de gamle var.

Har man brug for større poser til madaffald, kan man bytte de udleverede poser på genbrugspladsen og hos vores administration i Bredebro.

 

Kontrolmærker og sorteringsvejledning

I pakken med de grønne poserne ligger der også en op­dateret sorteringsvejledning hvor du kan se hvordan du sortere.

Ligeledes er der i pakken også klistermærker med piktogrammer, som man kan sætte på sine indendørs beholdere.

Endelig følger der også to gratis kontrolmærker med, der tidligere blev omdelt med den trykte årsfolder. Husk at gemme dem til, når du har ekstra affald.

Kontrolmærker

 

Nemt at få flere poser

Det er blevet meget nemmere at få nye poser til madaffald.

Fremover behøver du nemlig blot at binde en pose til madaffald fast på håndtaget på din beholder, når den skal tømmes, så afleverer skraldemanden automatisk en pakke med nye poser til dig.

billede

Udlevering af større poser

Både de store og små poser kan fås. Vi har nemlig sørget for, at der er en farveforskel på de to typer af poser, så skralde­manden kan se, om du skal have udleveret standard­størrelsen eller de store poser.

Du kan naturligvis stadig også hente flere poser på genbrugsplads­erne eller hos vores administration.

Sorteringsvejledning

Print en sorteringsvejledning til ophængning på dit køleskab eller der hvor du sorterer dit affald.