Pressekontakt

Er du journalist er du altid velkommen til at kontakte Tønder Forsyning enten direkte til en fra ledelsen eller på hovednummeret 8843 7500 (mandag til torsdag 8-15, fredag 8-13)

Ledelsen

Direktør for Tønder Forsyning
Bo K. Ludvigsen, tlf.: 8843 7530, mobil: 5117 9093,  bkl@tonfor.dk

Driftschef for Vand og Spildevand
John Pies Christiansen, tlf.: 8843 7540,  jpc@tonfor.dk

Chef for Affald
Affald, genbrugspladser og Deponiet
Jørgen Olsen, tlf.: 8843 7520,  jol@tonfor.dk

Logo

Download vores logo i fuld størrelse. Har du brug for et andet format, kan du sende en mail til sun@tonfor.dk.

Download logo (PNG)

Pressemeddelelser

De seneste 3 pressemeddelelser:

12. marts 2020
Tønder Forsyning går ned på nøddrift i to uger
Ledelsen ved Tønder Forsyning har besluttet at gå ned på nøddrift for at understøtte det alvorlige i denne situation og dermed være med til at minimere smittespredningen af coronaviruset. Nøddriften er sat i kraft fra og med i dag og indtil videre frem til den 27. marts 2020. 

5. marts 2020
Nu starter udskiftningen af affaldsbeholdere
Mandag d. 16. marts tager Tønder Forsyning hul på arbejdet med at udskifte de gamle dagrenovationsbeholdere med nye beholdere til mad- og restaffald i Tønder Kommune. Så snart man har fået sin nye beholder, skal man i gang med at sortere. Cirka 16.500 gamle beholdere til dagrenovation skal skiftes ud med nye beholdere til mad- og restaffald, og det tager tid. Derfor vil udskiftningen ske løbende helt frem til fredag d. 5. juni, hvor de sidste husstande har modtaget den nye beholder.

30. januar 2020
Spørg om madaffald
Mød Tønder Forsyning og få svar på alle dine spørgsmål om den nye madaffaldsordning, inden du skal i gang med at sortere.
Der er kun godt en måned til, at de første borgere i Tønder Kommune skal i gang med at sortere madaffald og restaffald hver for sig. Mandag d. 16. marts begynder Tønder Forsyning nemlig arbejdet med at udskifte alle affaldsbeholdere med de nye, todelte beholdere til madaffald og restaffald. Arbejdet med at udskifte beholderne vil foregå løbende frem til fredag d. 5. juni, hvor alle husstande vil have fået den nye beholder.

Aktuelle nyheder

03. april 2020
Ændrede tømmedag før og efter Påsken

Hvis din tømmedag af din affaldsbeholder eller din genbrugsbeholder falder på en af Påskens helligdage, flyttes tømningen til en anden dag, både til en dag før og efter din normale tømmedag. Se de ændrede tømmedatoer.

Rigtig god ide at køre beholderne ud til tømning aftenen før, da skraldemændene påbegynder tømningerne tidligere end normalt for at nå at tømme alle beholdere. Hvilket gælder for alle der får tømt i dagene før og efter helligdagene.

30. marts 2020
Genbrugspladserne åbner tirsdag den 31. marts

Genbrugspladserne genåbner tirsdag den 31. marts. De 4 store pladser vil i denne her uge have åben alle dage, Rømø genbrugsplads åbner igen fra på fredag. Der er nogle sikkerhedsregler der skal overholdes for at det er forsvarligt at åbne pladserne. Læs mere om åbningstider og sikkerhedsreglerne her.

24. marts 2020
Grenpladserne holder åben

Grenpladserne har åben for havefolkene, så de kan komme af med haveaffald - husk at følg sorteringen - så de kan forblive åben. 
Her er det vigtigt at gøre opmærksom på, at også på grenpladserne gælder begrænsningen om at 10 personer må færdes samme sted. Husk: holde afstand og vis hensyn!

Læs mere om grenpladserne

23. marts 2020
Ros til kunderne på grenpladserne

Alle grenpladser ser rigtig fine ud her efter weekenden – sorteringen er fulgt. Vi takker for,  at I følger sorteringsreglerne på pladserne, så vi fortsat kan holde grenpladserne åbne for det aktive havefolk.
Læs mere om grenpladserne her