Spring over menu

Aktuelle nyheder

14. maj 2024

Genbrugspladserne har lukket port i pinsedagene

Genbrugspladserne har ingen bemanding på alle søndage og alle helligdage. Derfor kan du mandag den 20. maj, Pinsedag, kun benytte genbrugspladserne, hvis du er tilmeldt 24-7 ordningen. Læs mere om genbrugspladser
Har du kun gren- og haveaffald, kan du benytte grenpladserne der holder døgnåben. Find en grenplads

14. maj 2024

Ændrede tømmedage pga. 2. Pinsedag

Adresser, der har tømmedag på en helligdag, får tømt en anden dag. Har en af dine affaldsbeholdere tømmedag mandag den 20. maj - så tømmes affaldsbeholderen enten tirsdag den 21. eller onsdag den 22. maj. Hvilket betyder, at nogle beholdere skal stå fremme to dage før de bliver tømt.
Husk at stille affaldsbeholderne ud aftenen før, da skraldemanden starter tidligere end normalt, for at nå at tømme de ekstra beholdere.

13. marts 2024

Genbrugspladserne og 24-7 ordningen

Vil du benytte genbrugspladserne udenfor deres bemandede åbningstider, fx om søndagen eller på helligdage, så skal du være tilmeldt 24-7 ordningen. 24-7 ordningen giver dig frihed til at benytte genbrugspladerne når det passer dig. De eneste krav er, at du er tilmeldt ordningen og kender din affaldstype og sortering.
Læs mere om genbrugspladserne og om 24-7 ordningen

Ældre nyheder

14. maj 2024

Telefoner og genbrugspladser lukker tidligt den 15. maj

På grund af internt kursus lukker genbrugspladserne, vores telefoner og administrationen kl. 11.30, onsdag den 15. maj. Du kan altid søge hjælp her på hjemmesiden eller send os en mail på info@tonfor.dk. Genbrugspladserne kan benyttes med 24-7 ordningen.

07. maj 2024

Telefonen er lukket fredag den 10. maj

Fredagen efter Kr. Himmelfartsdag holder administrationen lukket. Telefonerne er åbne igen mandag den 13. maj.

07. maj 2024

Genbrugspladserne har lukket port Himmelfartsdag

Genbrugspladserne har ingen bemanding på alle søndage og alle helligdage. Derfor kan du Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 9. maj, og alle søndage kun benytte genbrugspladserne, hvis du er tilmeldt 24-7 ordningen. Læs mere om genbrugspladser
Har du kun gren- og haveaffald, kan du benytte grenpladserne der holder døgnåben. Find en grenplads

02. maj 2024

Kr. Himmelfartsdag og ændrede tømmedatoer

Adresser, der har tømmedag på en helligdag, får tømt en anden dag. Har din affaldsbeholder tømmedag torsdag den 9. maj - så tømmes affaldsbeholderen enten tirsdag den 7. eller onsdag den 8. maj. Hvilket betyder, at nogle beholdere skal stå fremme to dage før de bliver tømt.
Der er også en ændring fredagen efter Kr. Himmelfartsdag, de beholdere der har tømmedag denne dag, får tømt onsdagen før den 8. maj. De beholdere skraldemanden ikke når at tømme om onsdagen bliver tømt fredag den 10. maj.
Husk at stille affaldsbeholderne ud aftenen før, da skraldemanden starter tidligere end normalt, for at nå at tømme de ekstra beholdere.

Sortering-leksikon

Det kan være svært at finde ud af at sortere affaldet rigtigt.

Vidste du...

at en dryppende vandhane kan koste dig op til 500,- kr. om året.

Bummelum, pis og papir

Det er faktisk lige præcis de tre ting, du må komme i dit lokum.

Husk kun klare sække

På genbrugspladsen er der kun adgang med affald i klare sække eller i åbne kasser. Kommer du med affald i sorte sække bliver du afvist og må køre hjem igen med dit affald. Dette gælder også haveaffald.

Husk kun klare sække