Aktuelle nyheder

17. maj 2022
Erhvervs brug af genbrugspladsen og nyt registreringssystem

Gældende fra 1. juni vil bilens nummerplade på erhvervsbilerne automatisk udløse en faktura. Systemet hedder: Pay By Plate og er det samme system, som flere af vores nabo forsyningsselskaber har indført. Læs mere om erhvervsordningen

05. maj 2022
Hølleskov Genbrugsplads kommer nu med i 24-7 ordningen

Fra mandag den 9. maj kl. 17, er Hølleskov Genbrugsplads med i 24-7 ordningen. Dermed er 3 genbrugspladser med i ordningen, der giver adgang døgnet rundt, alle ugens dage. Det kræver kun en tilmelding til ordningen. Læs mere om 24-7 ordningen gældende for Rømø, Skærbæk og Hølleskov Genbrugsplads

Ældre nyheder

02. juni 2022
Ændrede tømmedage pga. 2. Pinsedag

Adresser, der har tømmedag på en helligdag, får tømt en anden dag. Har din affaldsbeholder tømmedag mandag den 6. juni - så tømmes affaldsbeholderen enten tirsdag den 7. eller onsdag den 8. juni. Hvilket betyder, at nogle beholdere skal stå fremme to dage før de bliver tømt.
Husk at stille affaldsbeholderne ud aftenen før, da skraldemanden starter tidligere end normalt, for at nå at tømme de ekstra beholdere.

02. juni 2022
Genbrugspladserne har lukket Pinsedag og 2. Pinsedag

Genbrugspladserne har lukket alle helligdage, derfor holder de lukket søndag og mandag den 5. og 6. juni. 
Er du tilmeldt 24-7 ordningen, kan du benytte Hølleskov, Skærbæk og Rømø genbrugspladser på lukkedage. Læs mere om genbrugspladserne.
Har du kun gren- og haveaffald, så kan du benytte en af de døgnåbne grenpladser.
Læs mere om grenpladserne.

30. maj 2022
Ingen tømmedatoer for affaldsbeholderne lige nu (kl. 13.30)

Vi er lige nu i gang med en opdatering af vores IT system. Derfor kan der i perioder være en fejlmelding ved søgning af tømmedatoer både i appen og på hjemmesiden. Vi forventer at det hele kører igen efter kl. 17. 

24. maj 2022
Telefonen er lukket fredag den 27. maj

Fredagen efter Kr. Himmelfartsdag holder administrationen lukket. Telefonerne er åbne igen mandag den 30. maj.