Aktuelle nyheder

17. maj 2022
Erhvervs brug af genbrugspladsen og nyt registreringssystem

Gældende fra 1. juni vil bilens nummerplade på erhvervsbilerne automatisk udløse en faktura. Systemet hedder: Pay By Plate og er det samme system, som flere af vores nabo forsyningsselskaber har indført. Læs mere om erhvervsordningen

05. maj 2022
Hølleskov Genbrugsplads kommer nu med i 24-7 ordningen

Fra mandag den 9. maj kl. 17, er Hølleskov Genbrugsplads med i 24-7 ordningen. Dermed er 3 genbrugspladser med i ordningen, der giver adgang døgnet rundt, alle ugens dage. Det kræver kun en tilmelding til ordningen. Læs mere om 24-7 ordningen gældende for Rømø, Skærbæk og Hølleskov Genbrugsplads

Ældre nyheder

20. september 2022
Telefonen lukker kl. 14.30 torsdag den 22. september

Grundet kursus den 22. september holder telefonerne og administrationen lukket fra kl.14.30 og resten af denne torsdag.
Du kan altid sende os en mail på info@tonfor.dk eller tjekke efter oplysninger her vores hjemmeside.

10. august 2022
Skraldemanden tømmer tidligt den 11. og 12. august

På grund af de lovede høje temperaturer i morgen og fredag, så starter skraldemændene med at tømme kl. 5. Så husk at stille affaldsbeholderne frem til tømning allerede i aften.

28. juni 2022
Strømsvigt i nat - systemer nede

Her kl. 10 er vores IT-systemer oppe at køre igen.
Vi har i nat haft strømsvigt som har gjort at telefon, internet, tømmedatoer mm. er nede hos os. Vi arbejder på hurtigst muligt at få genetableret forbindelse til de forskellige systemer. Vi beklager og håber på jeres tålmodighed.

02. juni 2022
Ændrede tømmedage pga. 2. Pinsedag

Adresser, der har tømmedag på en helligdag, får tømt en anden dag. Har din affaldsbeholder tømmedag mandag den 6. juni - så tømmes affaldsbeholderen enten tirsdag den 7. eller onsdag den 8. juni. Hvilket betyder, at nogle beholdere skal stå fremme to dage før de bliver tømt.
Husk at stille affaldsbeholderne ud aftenen før, da skraldemanden starter tidligere end normalt, for at nå at tømme de ekstra beholdere.

Sortering-leksikon

Det kan være svært at finde ud af at sortere affaldet rigtigt.

Vidste du...

at en dryppende vandhane kan koste dig op til 500,- kr. om året.

Bummelum, pis og papir

Det er faktisk lige præcis de tre ting, du må komme i dit lokum.

Husk kun klare sække

På genbrugspladsen er der kun adgang med affald i klare sække eller i åbne kasser. Kommer du med affald i sorte sække bliver du afvist og må køre hjem igen med dit affald. Dette gælder også haveaffald.

Husk kun klare sække