Alle nyheder

Telefonen lukker kl. 14.30 torsdag den 22. september

Skrevet den 20.09.2022

Grundet kursus den 22. september holder telefonerne og administrationen lukket fra kl.14.30 og resten af denne torsdag.
Du kan altid sende os en mail på info@tonfor.dk eller tjekke efter oplysninger her vores hjemmeside.

Skraldemanden tømmer tidligt den 11. og 12. august

Skrevet den 10.08.2022

På grund af de lovede høje temperaturer i morgen og fredag, så starter skraldemændene med at tømme kl. 5. Så husk at stille affaldsbeholderne frem til tømning allerede i aften.

Strømsvigt i nat - systemer nede

Skrevet den 28.06.2022

Her kl. 10 er vores IT-systemer oppe at køre igen.
Vi har i nat haft strømsvigt som har gjort at telefon, internet, tømmedatoer mm. er nede hos os. Vi arbejder på hurtigst muligt at få genetableret forbindelse til de forskellige systemer. Vi beklager og håber på jeres tålmodighed.

Ændrede tømmedage pga. 2. Pinsedag

Skrevet den 02.06.2022

Adresser, der har tømmedag på en helligdag, får tømt en anden dag. Har din affaldsbeholder tømmedag mandag den 6. juni - så tømmes affaldsbeholderen enten tirsdag den 7. eller onsdag den 8. juni. Hvilket betyder, at nogle beholdere skal stå fremme to dage før de bliver tømt.
Husk at stille affaldsbeholderne ud aftenen før, da skraldemanden starter tidligere end normalt, for at nå at tømme de ekstra beholdere.

Genbrugspladserne har lukket Pinsedag og 2. Pinsedag

Skrevet den 02.06.2022

Genbrugspladserne har lukket alle helligdage, derfor holder de lukket søndag og mandag den 5. og 6. juni. 
Er du tilmeldt 24-7 ordningen, kan du benytte Hølleskov, Skærbæk og Rømø genbrugspladser på lukkedage. Læs mere om genbrugspladserne.
Har du kun gren- og haveaffald, så kan du benytte en af de døgnåbne grenpladser.
Læs mere om grenpladserne.

Ingen tømmedatoer for affaldsbeholderne lige nu (kl. 13.30)

Skrevet den 30.05.2022

Vi er lige nu i gang med en opdatering af vores IT system. Derfor kan der i perioder være en fejlmelding ved søgning af tømmedatoer både i appen og på hjemmesiden. Vi forventer at det hele kører igen efter kl. 17. 

Telefonen er lukket fredag den 27. maj

Skrevet den 24.05.2022

Fredagen efter Kr. Himmelfartsdag holder administrationen lukket. Telefonerne er åbne igen mandag den 30. maj.

Genbrugspladserne har lukket Kr. Himmelfartsdag

Skrevet den 24.05.2022

Genbrugspladserne har lukket alle helligdage, derfor holder de lukket Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 26. maj.
Er du tilmeldt 24-7 ordningen, kan du benytte Hølleskov, Skærbæk og Rømø genbrugspladser på lukkedage. Læs mere om genbrugspladserne.
Har du kun gren- og haveaffald, så kan du benytte en af de døgnåbne grenpladser.
Læs mere om grenpladserne.

Ændrede tømmedage pga. Kr. Himmelfartsdag

Skrevet den 20.05.2022

Adresser, der har tømmedag på en helligdag, får tømt en anden dag. Har din affaldsbeholder tømmedag torsdag den 26. maj - så tømmes affaldsbeholderen enten tirsdag den 24. eller onsdag den 25. maj. Hvilket betyder, at nogle beholdere skal stå fremme to dage før de bliver tømt.
Der er også en ændring fredagen efter Kr. Himmelfartsdag, de beholdere der har tømmedag denne dag, får tømt onsdagen før nemlig den 25. maj. De beholdere skraldemanden ikke når at tømme om onsdagen bliver tømt fredag den 27. maj.
Husk at stille affaldsbeholderne ud aftenen før, da skraldemanden starter tidligere end normalt, for at nå at tømme de ekstra beholdere.

Erhvervs brug af genbrugspladsen og nyt registreringssystem

Skrevet den 17.05.2022

Gældende fra 1. juni vil bilens nummerplade på erhvervsbilerne automatisk udløse en faktura. Systemet hedder: Pay By Plate og er det samme system, som flere af vores nabo forsyningsselskaber har indført. Læs mere om erhvervsordningen

Genbrugspladserne har lukket St. Bededag, fredag den 13. maj

Skrevet den 11.05.2022

Alle genbrugspladser har lukket St. Bededag, fredag den 13. maj.
Har du kun gren- og haveaffald, så kan du benytte en af de døgnåbne grenpladser. Læs mere om Genbrugspladserne og deres åbningstider og om Grenpladserne.
Er du tilmeldt 24-7 ordningen så kan du benytte Skærbæk, Hølleskov og Rømø genbrugspladser alle dage, læs mere om 24-7 ordningen.

Ændrede tømmedage pga. St. Bededag

Skrevet den 09.05.2022

Hvis din tømmedag af din mad- restaffaldsbeholder eller din genbrugsbeholder falder på St. Bededag, fredag den 13. maj – så bliver din/dine beholdere tømt enten onsdag den 11. eller torsdag den 12. maj.
Rigtig god ide at køre beholderne ud til tømning aftenen før, da skraldemændene påbegynder tømningerne tidligere end normalt for at nå at tømme alle beholdere og lad den stå fremme til den er tømt. Dette gælder alle der får tømt i dagene før helligdagen.

Hølleskov Genbrugsplads kommer nu med i 24-7 ordningen

Skrevet den 05.05.2022

Fra mandag den 9. maj kl. 17, er Hølleskov Genbrugsplads med i 24-7 ordningen. Dermed er 3 genbrugspladser med i ordningen, der giver adgang døgnet rundt, alle ugens dage. Det kræver kun en tilmelding til ordningen. Læs mere om 24-7 ordningen gældende for Rømø, Skærbæk og Hølleskov Genbrugsplads

Genbrugspladserne har lukket 1. maj

Skrevet den 28.04.2022

Alle genbrugspladser har lukket søndag den 1. maj.
Har du kun gren- og haveaffald, så kan du benytte en af de døgnåbne grenpladser. Læs mere om Genbrugspladserne og deres åbningstider og om Grenpladserne.
Er du tilmeldt 24-7 ordningen så kan du benytte Skærbæk og Rømø genbrugspladser alle dage, læs mere om 24-7 ordningen.

Problemer med telefonerne i dag

Skrevet den 19.04.2022

Her kl. 13.30 virker telefonsystemet igen. 
Vi har lige nu problemer med vores telefonsystem - vi kan ikke tage telefonen. Men vi kan ringe ud, derfor ringer vi tilbage til de kunder, der ringer herind - så læg røret på igen. Og vent til vi ringer tilbage til dig, og prøv ikke på at ringe herind flere gang. 

Ændrede tømmedage før og efter påsken

Skrevet den 07.04.2022

Hvis din tømmedag af din mad- restaffaldsbeholder eller din genbrugsbeholder falder på en af påskens helligdage, flyttes tømningen til en anden dag, enten før eller efter din normale tømmedag. Se de ændrede tømmedatoer.

Rigtig god ide at køre beholderne ud til tømning aftenen før, da skraldemændene påbegynder tømningerne tidligere end normalt for at nå at tømme alle beholdere og lad den stå fremme til den er tømt. Dette gælder  alle der får tømt i dagene før og efter helligdagene.

Genbrugspladserne har lukket helligdagene i påsken

Skrevet den 07.04.2022

Genbrugspladserne har lukket alle helligdage. Derfor holder genbrugspladserne lukket Skærtorsdag (14/4), Langfredag (15/4), Påskedag (17/4) og 2. Påskedag (18/4).

Lørdag den 16. april er der åbent som normalt kl. 9 - 16. 
Læs mere om genbrugspladserne

Har du kun haveaffald så benyt grenpladserne der holder døgnåben.

Telefonerne lukker tidligt onsdag den 6. april

Skrevet den 05.04.2022

Onsdag den 6. april lukker telefonerne fra kl. 11.30 og resten af onsdagen, pga. kursus.

Branderup grenplads, adgangsvej skal asfalteres

Skrevet den 21.02.2022

Der vil være begrænset adgang til Branderup grenplads torsdag og fredag den 24. og 25. februar, fordi adgangsvejen skal asfalteres.

Storskrald stopper den 24. februar 2022

Skrevet den 09.02.2022

Ringeordningen for afhentning af storskrald/stort genbrug stopper med udgangen af uge 8.