Genbrugspladserne åbner tirsdag den 31. marts

For at afleveringen af dit affald kan ske så nemt, hurtigt og behageligt for dig selv, de øvrige besøgende og pladspersonalet, skal du følge nogle enkle regler.

Husk hold afstand, og vis hensyn!
Vi anbefaler at du bruger handsker.

Ekstra sikkerhedsregler gældende på alle pladser, pga. smittefaren

  • Kunderne opfordres til at bruge arbejdshandsker og eventuelt tage håndsprit med hjemmefra i bilen. 
  • Der vil være adgangsbegrænsning på antallet af biler, der må være på genbrugspladserne afhængigt af pladsens størrelse. Det præcise antal afklares med den lokale Politimyndighed, der vil være tilstede i et eller andet omfang for at håndhæve adgangsbegrænsningen.
  • Der er hyret en portvagt fra Brand & Redning Sønderjylland til Tønder, Skærbæk, Hølleskov og Løgumkloster Genbrugsplads til at sikre, at der kun lukkes det antal biler ind, som det er aftalt.
  • Kunderne vil af portvagten få besked om at holde min. to meters afstand til nærmeste kunde eller pladsmedarbejder. Pladsmedarbejderne har fokus på, at de 2 meter overholdes og påtaler det over for de kunder, der ikke respekterer det.
  • Området op til to meter fra indkastene til komprimatorcontainerne til pap og småt brændbart vil blive markeret med gul spraymaling for at markere, at kun en kunde ad gangen må smide i containerne. 
  • Kundetoiletterne er lukket på grund af smittefare.

Der kan forventes ekstra travlhed her de første dage, og der kan opstå kø. Vi håber på at alle kunder vil væbne sig med tålmodighed. 

Vi opfordre til, at hvis du kan vente med at aflevere affald så vent med at komme til efter påske.
 

Påsken 2020

De 4 store pladser holder lukket den 9. april/Skærtorsdag, 10. april/Langfredag, 12. april/1. Påskedag og den 13. april/2. Påskedag.
 

Rømø ekstra åbent
Igen i år vil genbrugspladsen på Rømø have åbent som normalt og holder ikke helligdagslukket:

Fredag/Langfredag:  kl. 10-17
Lørdag:  kl. 9-16
Søndag/1. Påskedag: kl. 9-14

Husk at hvis du er tilmeldt Rømø 24-7 ordningen så har du adgang hver dag. Læs mere om ordningen.