Ved flytning

 

Tønder Forsyning stiller beholdere til rådighed til dagrenovation og genbrug, og du kan få lige den størrelse, der passer til din husstand. Affaldsbeholderne er nummereret med en chip, så vi kan se hvor den enkelte beholder er registreret på de forskellige adresser.

 

Når du flytter, må du ikke tage dine affaldsbeholdere med til den nye adresse. Ønskes der en anden størrelse affaldsbeholder, så skal du altid kontakte Tønder Forsyning, så vil vi sørge for at du får byttet beholderen til den rigtige størrelse for dig.

 

Det kan virke lidt besværlig, at man ikke bare kan bytte sig frem til den størrelse man vil have, men da vi i Tønder Kommune betaler renovation efter den størrelse beholder adressen er registreret med, så er det vigtigt, at vi ved hvilken beholder der står på adressen, så der ikke sker fejlopkrævninger (dvs. at man betaler for en størrelse man ikke har).

 

Ved hjælp af chippen kan vi også se om beholderen er blevet tømt. Når beholderen bliver løftet op på renovationsbilen til tømning, så bliver chippen aflæst, og der bliver sendt information ind til Forsyningen, så vi kan se hvornår den er blevet tømt, og hvor meget affald der har været i den. På sigt er det meningen at disse oplysninger bliver gjort tilgængelige for den enkelte husstand.

 

Jeg ønsker en anden beholderstørrelse

Ønsker du at udskifte din affaldsbeholder til en anden størrelse, så kan du bestille en ny.

 

Læs mere om beholderstørrelse og takster 


Oplysninger om afregning, selvbetjening, aflæsning, kontakt os, mm.

KUNDESERVICE >>

 

Log ind på kundeportalen

 

Henvendelse udenfor åbningstid
 

 

     

   Husstandsomdelt december 2018:

    

   Indstik i folderen