Genbrugsbutik:  2nd Hand

 

Den nye genbrugsbutik er et nyt samarbejde mellem Tønder Forsyning, Tønder Kommune og Handicap Tønder. Butikken åbnede den 18. august 2016. Butikken rummer træværksted med design og produktion af brugskunst, retro-ting o. lign og direkte salg af indleverede effekter lige fra brugskunst, møbler og køkkengrej til malerier, tøj, bøger og fodtøj. Butikken sælger også produktion fra beskæftigelse i Handicap Tønder som glaskunst, smykker m.m., ligesom stedet også rummer en lille hyggelig café med tilhørende salg af kaffe og kage. Følg butikken på Facebook.
 
Du finder den nye genbrugsbutik på følgende adresse:

2nd Hand Shop

Hartmannsvej 1
6270 Tønder

Telefon: 5117 9130


Åbningstider, nye gældende fra 22. maj 2017:

Mandag - fredag    kl.   10-16.30
1. lørdag i måneden kl.  10-16


   Følg butikken på Facebook

 

Formål med samarbejdet

Genbrugsbutikken er et samarbejde mellem Tønder Forsyning, Tønder Kommune og Handicap Tønder. Et samarbejde med både ressource- og socialøkonomisk formål - Med Tønder 2nd Hand Shop ønsker vi at forene social og forretningsmæssig succes, og med fokus på lokale kræfter, værdiskabende arbejde og intelligent genbrug stiler vi efter at øge bevidstheden af at give nyt liv. Både menneskeligt og samfundsmæssigt.


 

Storskald og afhentning af ting og sager

 

Hvis du har nogle ting, du gerne vil af med og som er for gode til at blive kasseret, så kan du aflevere det direkte ved genbrugsbutikken, hvor der er en modtage plads.

Læs mere om Storskraldsordningen - en service der ikke koster ekstra.

 

 


Oplysninger om afregning, selvbetjening, aflæsning, kontakt os, mm.

KUNDESERVICE >>

 

Log ind på kundeportalen

 

Henvendelse udenfor åbningstid
 

 

     

   Husstandsomdelt december 2018:

    

   Indstik i folderen