Rundvisning på en genbrugsplads

 

Vi tilbyder gratis rundvisning på en genbrugsplads til skoleklasser fra grundskolen, elever fra ungdomsuddannelserne, seminariestuderende, foreninger, virksomheder, ejendomsfunktionærer og andre grupper, der ønsker at besøge os.

Ved et besøg på genbrugspladsen vil du bl.a. kunne se, hvordan affaldet bliver sorteret, og høre om, hvordan de forskellige typer af affald bliver behandlet. Besøget varer cirka en time.

Hvis du ønsker at bestille en gratis rundvisning på genbrugspladsen, så udfyld formularen nederst på siden, eller send en mail med de samme oplysninger til cse@tonfor.dk

 

Husk send ønsket besøgstid til rundvisningen i god tid - senest 2 uger før, da der skal tages hensyn til pladspersonalets planlægning og øvrige opgaver.


Besøgene tilrettelægges til den enkelte gruppe, og indeholder altid en præsentation og en rundvisning på genbrugspladsen. Vi tager imod grupper på 10-30 personer fra 0. klasse og opefter. Grupper over 30 personer skal deles, både for jeres sikkerhed og for at sikre at alle kan høre hvad der bliver fortalt.

 

Husk: genbrugspladsen er en arbejdsplads

Rundvisningen foregår på en arbejdsplads og i arbejdstiden. Vi skal derfor tage hensyn til, at der oftest er en livlig trafik af besøgende, der kommer for at aflevere affald, og medarbejdere der passer genbrugspladsen.

Det er vigtigt, at vi ikke skal holde øje med børnene, men kan have fokus på at fortælle om de forskellige affaldstyper, og hvad der sker med affaldet.


Rundvisning på GenbrugsCentret eller på Deponiet

Ønsker I en rundvisning på GenbrugsCentret i Løgumkloster eller på vores Deponi i Højer, så send en mail med oplysninger om ønsket tidspunkt, kontaktperson, tlf. nr., antal personer, senest 2 uger før. Mail: mail@toender-forsyning.dk.

 

Besøg en genbrugsplads


Hvad kan vi tilbyde:

• Dit/jeres besøg planlægges efter jeres behov og ønsker.
• En god oplevelse i forbindelse med faget Natur og Teknik.
• Sortering af affald - hvorfor er det vigtigt?
• Hvad kan afleveres på genbrugspladserne?
• Hvad gør vi ved affaldet?

Besøget giver en god oplevelse af affaldssortering i praksis - for både store og små!

 

 

Kontakt person/ dit navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Skole/Firma* 
Antal personer* 
Klassetrin 
Ønsker besøg på følgende genbrugsplads:
  
  
  
  
  
Ønsker følgende ugedag:
  
  
  
  
  
Uge/uger 
* skal udfyldes


Oplysninger om afregning, selvbetjening, aflæsning, kontakt os, mm.

KUNDESERVICE >>

 

Log ind på kundeportalen

 

Henvendelse udenfor åbningstid
 

 

     

   Husstandsomdelt december 2018:

    

   Indstik i folderen